Hundhistorier

Ha hund – en livsstil!

Att vara hundägare betyder så mycket mer än att bara ”ha hund” – det är en livsstil! Ingen som inte någon gång har lärt känna en hund ordentligt kan förstå det samspel som man kan uppleva med en hund.

Tänk vad mycket man kan hitta på med sin hund och hur kloka, finurliga, trogna och förstående hundar kan vara. Dom älskar verkligen sin familj förutsättningslöst och vill vara med på allt som händer. Dom vill känna sig behövda och vill arbeta. Man kan hitta på oändligt många olika aktiviteter med sin hund. Många hundaktiviteter och sporter presenteras under rubriken Reportage, men på denna sida vill vi dela med oss av andra historier och berättelser där hundar är inblandade.

Vill du skriva en historia?

Kanske har du också någonting du vill skriva om och dela med dig av? Något speciellt som du upplevt med din hund, kanske om hundar du mött i andra delar av världen eller tankar om hundliv…. Det kan vara vad som helst - maila din historia till annika(a)activedog.se så kan den bli införd på denna sida.

Lycka till

HundhistorierBesök denna sida: Hund24.se - Din fyrbenta nyhetssajt!
Copyright © ActiveDog.se 2008 - 2024 AU Active Innehar F-skattsedel annikaulstrup [at] hotmail.com Cookies Webbutveckling av
Canvio Webbyrå i Stockholm