2009-09-08 11:10 SV: Högbo Bruk


Av: Keijke
Forumledare
Tänkte bara rapportera ifall någon är nyfiken att det var toppen att bo i stuga. Vi hade jättekul. Det fanns inga matlagningsmöjligheter i stugan, så på fredagen åkte vi till Sandviken och käkade pizza. På lördagen åt vi på kvarnen. Lite frukostgrejor hade vi i stugan.

Vi firade två 50 åringar i efterskott och hade jättekul på lördagen.Mina utställningsframgångar var inte så lysande men det har jag berättat om under utställningsrubriken.Ta väl hand om din hund!

2009-08-22 23:54 Högbo Bruk


Av: Keijke
Forumledare
Är det några här på forumet som ska till Högbo Bruk första helgen i september?Vi är ett gäng "tjejer" och hundar som åker dit varje år. Hitills har vi bott i husvagnar men i år har vi hyrt in oss på vandrarhemmet där. Vi börjar bli för gamla att campa i september......

Förförra året var det frost i gräset på morgonen och vi hade ingen värme i husvagnen. Förra året regnade det jättemycket så i år ska vi bo lite bekvämare. Men det känns lite vemodigt att det inte blir som vanligt. Men det kanske blir jättebra eller inte alls och då kan vi ju alltid ta husvagn nästa år igen.Högbo Bruk är ett toppenställe att vara på. Jättefin omgivning vi brukar alltid promenera med hundarna runt sjön. Och på lördag kvällen går vi ibland till kvarnen och lyssnar på någon trubadur eller band som spelar. Eller så roar vi oss själva helt enkelt. Det har vi aldrig haft några problem med. :0)Jag har varit med i gänget i 17 år tror jag och jag tror att den som varit med längst har varit i 21 år eller något sånt. En kul tradition som vi har. Barn och karlar har varit bannlysta alla år. Detta är tjejernas och hundarnas helg. På dagarna går vi på utställningen och tittar och ställer ut våra hundar ibland har vi haft någon som tävlat lydnad då har vi varit uppe i gryningen och tittat på den. Från början hade vi alla schipperke men nu har flera av oss skaffat andra raser också, och det har tillkommit tjejer som haft andra raser före och nu har skaffat schipperke. Så nu har vi fullt upp med att kolla in alla hundarna  på utställningen.

I år tror jag vi har förutom schipperke: Skotsk Hjorthund, Grand Danois, Siberian Husky, Rodesian Ridgeback, Drever, Tysk Jaktterrier, Labrador, Tibetansk Terrier. Vilken mix :0)Kanske något att ta efter?
Ta väl hand om din hund!

Copyright © ActiveDog.se 2008 - 2024 AU Active Innehar F-skattsedel annikaulstrup [at] hotmail.com Cookies Webbutveckling av
Canvio Webbyrå i Stockholm