2009-09-01 22:21 SV: Hälsporre


Av: Keijke
Forumledare
Hallå!!! finns det verkligen ingen annan som har eller har haft hälsporre?Jag har fått tips från en massör att man ska stretcha vadmuskeln för det hör ihop. Samt massera hälen.

Voltaren T är ett annat tips som jag har fått.

Jag provar allt just nu. Det varierar från dag till dag eller nästan från timme till timme hur ont man har. I morse kändes det bra men efter en halvtimme ute med hundarna så hade jag skitont.För att motionera hundarna har jag ridit och cyklat istället för att gå, det fungerar ju bra det med.Ta väl hand om din hund!

2009-08-22 02:17 Hälsporre


Av: Keijke
Forumledare
Någon som har eller har haft hälsporre som kan dela med sig med lite tips och råd hur man bäst ska klara av tillvaron, och framförallt hur ska man motionera sin hund när man fått denna åkomma?Jag tror att jag fick det av mina nya skor så nu undviker jag dom men om man inte vet vad det kommer av....vad gör man? Börjar cykla eller? Med två hundar det är ju inte helt lätt speciellt inte när man bara har jättegrusiga grusvägar.Ta väl hand om din hund!

Copyright © ActiveDog.se 2008 - 2024 AU Active Innehar F-skattsedel annikaulstrup [at] hotmail.com Cookies Webbutveckling av
Canvio Webbyrå i Stockholm