2010-11-18 13:19 SV: Springer fritt


Av: Lisa
Undrar något liknande. När jag promenerar med mina hundar så har de aldrig koppel.

De springer lite som de vill, i skogen. Blir betydligt längre sträcka för hundarna än för mig som går "raka vägen". Hundarna far iväg & luktar & fixar.

Räknar jag det som promenad då?_________________________
www.sybo.se
 
2010-05-11 05:39 SV: Springer fritt


Av: Annika
Forumledare
Hej, att skriva in vilka aktiviteter man gör med sin hund är helt fritt upp till var och en.

Jag tycker att om hunden är med i stallet och springer fritt så krävs det ändå något av hunden. Den ska kunna uppföra sig på ett visst sätt mot både människor, hästar och andra hundar, så visst är det en form av "arbete" som hunden utför. Hålla koll på sin matte/husse och sköta sig.

Övigt aktivitet tycker jag man kan använda till många typer av aktiviteter som inte passar under de det övriga rubrikerna.

Hälsningar, Annika

PS: Jag har själv haft häst och hund, och vet hur kul hundarna brukar tycka det är att vara med i stall.

dsDiesels och Miras matte
2010-04-15 18:32 SV: Springer fritt


Av: Keijke
Forumledare
Det har jag också tänkt på. Räknas det som en aktivitet? Dom leker och springer ut och in i stallet, jag har inte tagit upp det men iofs så spelar det inte så stor roll för vi är ju ute och går också och brukar ändå komma upp i tillräckligt antal poäng.Ta väl hand om din hund!

2010-04-06 17:46 Springer fritt


Av: Naiz
Jag undrar vad jag ska skriva i för aktivitet om min hund får springa sunt fritt, som när jag är i stallet till exempel?Eller räknas det inte som en aktivitet? :)Copyright © ActiveDog.se 2008 - 2023 AU Active Innehar F-skattsedel annikaulstrup [at] hotmail.com Cookies Webbutveckling av
Canvio Webbyrå i Stockholm